Labdarúgás

2023.08.23. 16:48

Szívesen visszatérne a Paksi FC-hez Ádám Martin

A dél-koreai élvonalbeli bajnokságot vezető Ulszan Hyundai magyar csatára, Ádám Martin nem zárja ki annak lehetőségét, hogy pályafutása során magára húzza még a Paksi FC zöld-fehér szerelését.

Teol.hu

Jól érezte magát Pakson Ádám Martin

Fotó: Szabó Miklós

Az Ulszan Hyundai magyar válogatott labdarúgójával készített interjút a Nemzeti Sport Online, amiben a Paksi FC-től a dél-koreai csapathoz szerződött csatár elmondta, szívesen visszatérne egyszer az atomvárosiakhoz.

„Aki egyszer belekóstol a légióséletbe, az kint maradna minél tovább. Ezzel én is így vagyok, ameddig lehet, külföldön futballoznék. Aztán ki tudja…? Pakson nagyon jól éreztem magam, egyszer jó lenne még visszatérni, illetve a szülővárosomban, Szegeden is szívesen játszanék. Ezek azonban távlati tervek” – nyilatkozta a zöld-fehérekkel gólkirályi címet szerző Ádám Martin.

A 14-szeres válogatott támadó azt is elmondta, nagyon sokszor visszanézte az Anglia elleni idegenbeli 4–0-s Nemzetek Ligája-győzelmet, amin két gólpasszt jegyzett csereként beállva.

„Vetekszik a Csonbuk elleni, tavalyi duplázásommal. Szerintem azt a két videót láttam eddig a YouTube-on a legtöbbször” – mondta a 28 éves labdarúgó, aki Szoboszlai Dominikre, a szeptemberi válogatott mérkőzésekre és csapatában betöltött szerepköréről is beszélt a sportnapilapnak.

A teljes interjút itt olvashatja el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!