NB III-as foci

2023.09.09. 18:33

A Bonyhád-Majos kárára lett meg a dunaújvárosiak idei első győzelme

Sorozatban harmadik mérkőzésén sem tudott nyerni a Bonyhád-Majos az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjában, mert az eddig nyeretlen Dunaújváros vendégeként 1–0-s vereséget szenvedett.

Berg Sándor

Gól nélkül marad a Majos (képen a labdával Nagy Norbert) az eddig nyeretlen Dunaújváros otthonában

Fotó: Kiss Albert

A találkozó előtt minden a völgységiek mellett szólt: habár a legutóbbi két fordulóban nyeretlenek maradtak, az MTK Budapest második csapatának otthonában értékes pontot szereztek (1–1), múlt héten pedig a címvédő ellen álltak közel a döntetlenhez (2–3). Mindeközben a dunaújvárosiak a szezon során még nyeretlenek voltak, a huszonegy bekapott gól pedig a legrosszabb mutató volt a mezőnyben.

A sorozatterhelés miatt Kardos Ernő ezúttal is változtatott az Iváncsa elleni kezdőhöz képest, de ahogy akkor, úgy a szerencse most is elpártolt a csapattól. A zöldek így már három bajnoki óta nyeretlenek, a győzelem útjára jövő héten vasárnap a szintén NB III-as Kelen SC vendégeként térhetnek vissza a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 7. forduló
Dunaújváros–Bonyhád-Majos 1–0 (1–0)
Dunaújváros, v.: Gáspár A. (Keszthelyi, Balogh B.)
Dunaújváros: Molnár L. – Horváth M., Németh K., Vagyóczki, Tapiska (Zsákovics, 90.), Stampfel, Bata, Vörös T. (Marlen, 35., Hegedűs K., 86.), Szepessy, Puskás G., Patkós. Edző: dr. Dobos Barnabás
Bonyhád-Majos: Buzsáklia – Kugler (Vukk, 24.), Vető (Mácsik M., 69.), Pál A., Széles – Simó, Nagy N. (Preininger, 60.), Mácsik D. (Rituper, 60.), Keczeli – Pál M., Sajnovics. Edző: Kardos Ernő
Gólszerző: Vagyóczki (32.)

A további NB III-as csapatok közül csak a Dunaföldvár tudott nyerni, amely a PTE-PEAC otthonából hozta el a három pontot (2–0). A Szekszárdi UFC Kaposváron vérzett el (0–2), a Paksi FC második csapata pedig Érden szenvedett vereséget (0–2).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!