Kosárlabda

2023.09.07. 19:37

Derrick Woods leigazolását bejelentette az Atomerőmű SE

Az amerikai játékos jogi ügyei rendeződtek, így alá tudta írni a szerződését a paksiakkal, számoltak be róla a közösségi oldalon.

Teol.hu

Woods szerződtetése elől minden akadály elhárult

Fotó: ASE

A 26 éves, 102 kilogrammos és 203 centiméter magas, négyes-ötös posztos játékos az egyetemi évek után a profi karrierjét Argentínában kezdte meg, majd Dániában, Kanadában, Mexikóban, Izraelben és Észtországban is szerepelt, legutóbb a Rapla csapatánál, ahol 20 tétmérkőzésen lépett pályára, 10,7 pontot és 5,5 lepattanót átlagolt.

„Rendkívül boldog és izgatott vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek. Alig várom, hogy a többiekkel együtt tudjak harcolni a jobbnál-jobb eredményekért, úgy érzem idén szintet tudunk lépni” – mondta Derrick Woods. 

Az Atomerőmű SE kerete Woods érkezésével lett teljes. A négyszeres magyar bajnok paksiak korábban a szlovák Mario Ihring, a grúz Duda Sanadze, valamint az egyformán amerikai Maliek White és a Keith Wright szerződtetését jelentették be. 

Derrick Woods már régóta a paksiakkal készül, s a piros-kékek legutóbbi két nemzetközi meccsén Csehországban a Basket Brno, Szlovákiában pedig az Inter Bratislava ellen egyformán pályára lépett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!