Labdarúgás

2023.09.29. 20:15

Friss! Lemondott Kardos Ernő, a majosiak vezetőedzője

Benyújtotta lemondását Kardos Ernő az NB III-as Bonyhád-Majos vezetőedzője. A klubvezetés elfogadta a döntést.

Teol.hu

Kardos Ernő eddig bírta, pénteken benyújtotta lemondását

Fotó: Makovics Kornél

Nem ment a majosi futballcsapatnak a 2023/2024-es idényben, nyolc meccséből csak kettőt tudott megnyerni, az előző hármat pedig kivétel nélkül elveszítette. A zöldek az Iváncsától (2–3), a Dunaújvárostól (0–1) és a Mohácstól (1–3) is kikaptak egymás után. Az első, a bajnoki címvédő ellen még belefért, sőt a tudósításunkban akkor azt írtuk, hogy dicséretesen teljesítettek Pál Achillesék, a dunaújvárosiaktól, majd pedig a mohácsiaktól viszont nem szabadott volna kikapni. 

Mind a kettő nagyon fájt Kardos Ernőnek, aki pár napja még azt nyilatkozta, hogy mélyen magukba kell nézniük. A vezetőedző ezt ma megtette. Az, hogy a játékosok is megtették-e, csak vasárnap Kaposváron, a Rákóczi elleni bajnokin derül ki. A klub a hivatalos honlapján mindössze ennyit közölt, arról nem írtak, hogy ki ül majd a majosiak kispadján a somogyi vármegyeszékhelyen. 

Kardos Ernő 2021 áprilisában ült le a völgységi kispadra, de az utolsó nyolc mérkőzésen nem tudta benntartani a csapatot az NB III-ban. A 2021/2022-es megyei első osztályt viszont megnyerték a világoszöldek vele, így egy év kihagyás után ismét a harmadik vonalban bizonyíthattak, ahol a Közép csoportban a 14. helyen végeztek.

A 44. éves szakember nyolcvannégy tétmérkőzésen irányította a völgységi gárdát (ebből ötvenet az NB III-ban), ezalatt 38 győzelmet, 13 döntetlent és 33 vereséget könyvelt el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!