Karate

2023.09.06. 11:13

Hat éremmel jöttek haza a horvátországi versenyükről a bátaszékiek

Négy ezüsttel és két bronzzal tért haza a BSE Karate Szakosztálya a Csáktornyán megrendezett Medimurje Open-ről, mely egy nívós nemzetközi szezonnyitó versenynek számít.

Teol.hu

A nyolc küzdőtéren zajló Horvát Bajnokságra több mint száz klub, ezer fő feletti létszáma nevezett 11 országból. A Bátaszék SE karate szakosztálya tizenhét versenyzővel utazott a megmérettetésre. 

„Bár korántsem mondható, hogy a csapat csúcsformában volt, azért alapvetően elégedett vagyok a teljesítménnyel, hiszen csapatunkból alig akadt olyan, aki csak egyszer lépett tatamira. Ez is jelzi, hogy bőven van keresnivalónk ebbe a mezőnybe. Kondicionális téren nagyon jól állunk, taktikai és technikai igazításra szükség lesz a következő időszakban... és persze sok-sok verseny kilométerre” – összegzett Nagy Ákos vezetőedző. 

A bátaszékiek eredményei
Ezüstérmesek: Hefner Zsófia (kadet -47 kg), Kiss Bánk Botond (U21 -75 kg), Péter Panna (ifi -44 kg), Vörös Botond (10-11 éve -39 kg). Bronzérmesek: Izsák Fruzsina (ifi -49 kg), Péter Anna (ifi -49 kg). 5. helyezést értek el: Gál Bence (9-10 éves -35 kg), Pesti Ábel (10-11 éves -44 kg), Varga Máté (ifi - 49 kg), Gál Dániel (kadet -64 kg), Hefner Zsófia (ifi -49 kg). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!