Edzőkeringő

2023.09.25. 18:57

Máté Csaba tiszta vizet öntött a pohárba, ezért volt ott a Fehérvár bajnokiján

A helyszínen tekintette meg a Fehérvár–Zalaegerszeg bajnoki mérkőzést Máté Csaba, a Ferencvárostól menesztett szakember. A szekszárdi születésű tréner elárulta, mi járatban volt a Sóstói Stadionban.

Teol.hu

Máté Csaba fiával, Rolanddal tekintette meg a Fehérvár–ZTE bajnokit

Forrás: M4 Sport

Amióta távozott a Ferencvárostól, az egyik legtöbb beszédtémát Máté Csaba adja a magyar labdarúgást figyelemmel követőnek. A szekszárdi születésű tréner vasárnap a Fehérvár–Zalaegerszeg (3–3) bajnoki mérkőzést tekintette meg fiával, Rolanddal a Székesfehérvári Sóstói Stadionban, így máris szárnyra kapott a pletyka, hogy az 53 éves szakember válthatja Bartosz Grzelakot a bukdácsoló fehérvári egylet kispadján.

„Nem kell semmilyen szenzációt keresni abban, hogy a Vidi mérkőzésén voltam – mondta a Sportál megkeresésére Máté Csaba. – Mindössze arról van szó, hogy mostanában jobban ráérek, és ha tehetem, a helyszínen tekintem meg a különböző találkozókat. Már pályaedzőként is sok mérkőzésen jártam, élőben jobban szeretek meccseket nézni, mint a tévében.”

A vasárnapi találkozót megelőzőn Kecskeméten, Felcsúton és Újpesten is megfordult a hétvégén, ebből kiindulva tehát valóban bármelyik csapat kispadjára leülhet... Ami a jövőjét illeti, a Sportálnak elárulta, tapogatózó beszélgetések vannak, ám konkrétumról nem számolhat be.

Mint azt korábbi interjúban Máté Csaba elárulta, váratlanul érte, hogy tizenegy év után távoznia kellett a rekordbajnok Ferencvárostól, de kész új kihívás elé nézni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!