Program

2023.09.08. 16:27

Rolleresek, irány a Szekszárdi Sportközpont!

Közösségépítő céllal szervez „Rolleres délutánt” a Szekszárdi Sportközpont Nkft. Extrém Sport Szakosztálya szombaton délután fél három és este nyolc óra között a Szentes Áron Skateparkban.

Steiner Viktor

A szervező szakosztály célja, hogy a rollerező fiatalokat, baráti társaságokat nagyobb közösséggé kovácsolják. A rendezvény remek alkalom arra, hogy a rolleresek megismerjék egymást, illetve, kipróbálják egymás rollerjét, és arra is, hogy együtt gyakoroljanak vagy új trükköket tanuljanak – tájékoztatott Koszorú Csaba, megbízott szakosztályvezető. 

Fotó: Kiss Albert

Felhívta a figyelmet, a városi sportcsarnok mellett található zárt létesítményben, a Szentes Áron Skateparkban – ahogy a nyitvatartási időszakokban, úgy a szombati rendezvény ideje alatt is –  pályaőr segíti a rend és a biztonság fenttartását. Az esemény időtartama alatt Kovács Patrik rolleres edző lesz a pályaőr, akihez kérdés esetén bárki bizalommal fordulhat – fűzte hozzá Koszorú Csaba. Megjegyezte, azoknak is lesz lehetőségük szombaton gyakorolni, akik BMX-el, Mountain bike-al, vagy gördeszkával érkeznek.

További információ a rendezvény Facebook eseményénél található!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!