Labdarúgás

2023.09.04. 09:38

Turi Zsolt: „Nem egyszerű megélni azt a szituációt, amiben vagyunk”

Minden tekintetben alulmúlta magát a dunaújvárosi teljesítményéhez képest a Szekszárdi UFC, amely hazai pályán kapott ki a Mohácstól.

Teol.hu

Turi Zsolt csapata végre elmozdult a holtpontról

Fotó: Makovics Kornél

Nem, nem és nem. Nem akar összejönni az első győzelem a Szekszárdi UFC-nek! A vármegyeszékhely NB III-as futballcsapata a Dél-Nyugati csoport hatodik fordulójában hazai pályán maradt alul a mohácsiakkal szemben, ráadásul egy korábbi támadója, Csernik Zsombor keserítette a sárga-feketéket. 

„Nem egyszerű megélni azt a szituációt, amiben jelen pillanatban benne vagyunk, mert akármit csinálunk, mindig rosszul jövünk ki mindenből. Ma a társaság nagyon elmaradt attól a teljesítménytől, amit a legutóbbi fordulóban, Dunaújvárosban letett az asztalra. Futómennyiségben, agresszivitásban és koncentrációban is alul múltuk magunkat. Az a pozitívum itt is megvolt, hogy az ellenfélnek nagyon kevés lehetősége volt. Olyan szituációk után kaptuk a gólokat, amikor mi voltunk fölényben és az ő térfelükön zajlott a játék” – értékelt csalódottan Turi Zsolt. 

„Voltak lehetőségeink a gólszerzésre, de sajnos nem hozunk jó döntéseket a tizenhatoson belül, ebből kifolyólag nehéz úgy gólt lőni és helyzetet kialakítani, ha nem vesszük észre azt a jó megoldást, amiből be lehetne találni. „Megyünk tovább, nem adjuk fel! Bízunk benne, hogy egyszer ez a szerencsétlen sorozat majd megfordul, mert az ellenfeleinknek nem kell kialakítania ahhoz gólhelyzetet, hogy betaláljanak, hiszen minden kis hibánkat kihasználják. Ellenben mi ugyanezt, a másik oldalon nem tudjuk megvalósítani” – tette hozzá a szakember. 

A hetedik forduló mérkőzéseit nem vasárnap, hanem szombaton (szeptember 9.) rendezik, a Szekszárdi UFC a Kaposvári Rákóczi otthonában lép pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában