Tájfutás

2023.10.19. 10:13

A kalocsai terepviszonyokkal küzdöttek meg az érmekért a paksiak

Hahn Zalán összetettben aranyérmet szerzett az F10-es korosztályban, a Kalocsa Kupán.

Teol.hu

Kaskantyún versenyeztek a Paksi SE tájfutói a kétnapos Kalocsa Kupán. A pályák jól futható fenyvesekben, nyílt ligetes, homokbuckás terepen haladtak, miközben egy-két kimondottan technikás, borókás pontot is érinteni kellett – írja az egyesület internetes oldala. 

Az összetettben a legjobb eredményt az F10-es kocsoportban induló Hahn Zalán érte el, aki a dobogó tetejére állhatott. Ikertestvére, Hahn Márton másodikként futott be. Hahn Máriusz a felnőtt mezőnyben harmadik, Aradi Tamás F45-ben második, Tinnyei Petra N21B-ben szintén második lett, valamint Hahn Mihály Nyílt technikásban ezüstérmet szerzett. 

Voltak, akik csak az egyik nap indultak, a vasárnapi futamon Kiss Gábor F40-ben harmadikkén, F15-18C-ben Hahn Bercel elsőként, Nagy Nimród másodikként ért célba. Schwendtner Réka N21B-ben szintén begyűjtött egy bronzérmet az első napi futamon – összegezték a versenyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!