Surviver

2023.10.03. 18:20

A Paksi FC korábbi gólkirálya is a „Túlélők” között van

A 40 éves Simon Attila is szerepel az RTL Klub Survivor – Generációk harca című realityjében. A Paksi FC mezében gólkirályi címet szerző csatár szeretné ledönteni az emberek fejében kialakult sztereotípiákat a focistákkal kapcsolatban.

Teol.hu

Simon Attila tíz éve a Paksi FC-ben, most túlélő műsorban szerepel

Fotó: Fuszek Gabor

A 40 éves Simon Attila megfordult a többek között a Diósgyőr, az Újpest, a Kecskemét és a Pécs csapatában, a legnagyobb sikerét azonban a Paksi FC szerelésében érte el, amikor a 2013/2014-es szezon végén – Nikolics Nemanjával holtversenyben – gólkirályi címet szerzett az NB I-ben. A 207 élvonalbeli mérkőzésen pályára lépő csatárnak ezúttal új terepen kell bizonyítania.

A Pest vármegyei első osztályban szereplő Dunavarsány támadóját két cél motiválja a verseny alatt: hogy bebizonyítsa két lányának és a családjának, hogy egyenes jellemmel is meg tudja nyerni a játékot, illetve, hogy ledöntse a futballistákról alkotott sztereotípiákat. Az RTL-nek úgy fogalmazott, nehézséget az éhezés és a család hiánya jelenti majd neki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!