Kosárlabda

2023.10.22. 08:24

Csirke Ferenc: „Ha ez a játék ellenem szólt, akkor nagyon bizakodó vagyok”

Csalódottan értékelt a kaposváriak elleni vereség után Csirke Ferenc, az Atomerőmű SE vezetőedzője.

Teol.hu

Mint arról beszámoltunk, negyedik bajnokiján a negyedik vereségét szenvedte el az Atomerőmű SE, amely úgy kapott ki 82–73-ra a Kometa Kaposvártól, hogy a somogyiak a harmadik negyedben már 26 ponttal (!) is vezettek. 

„Elnézést kell kérnem a paksi szurkolóktól. Ha ez a játék ellenem szólt, akkor nagyon bizakodó vagyok, mert ha ez így van akkor egy nagyon jó csapat lesz itt Pakson. Olyan hibákat vétettünk, amilyeneket nem lenne szabad, a játékosok sokszor mentek a saját fejük után. Gratulálok a kaposváriaknak a győzelemhez, nálunk mindenkinek magába kell néznie” – mondta Csirke Ferenc.

„Végig fegyelmezetten, igazi csapatként kosárlabdáztunk. Mind támadásban, mind pedig védekezésben jól ment a labda az egész mérkőzésen. Ezek a találkozók jó visszaigazolásai annak, hogy jó úton járunk, ezen az úton, ezzel a munkával kell folytatnunk” – összegzett Váradi Kornél.

A paksiak negyedik bajnokijukon a negyedik vereségüket szenvedték el az NB I-ben. A piros-kékeknek jövő szombaton a bajnoki címvédő Falco KC ellenfelei lesznek Szombathelyen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!