Kosárlabda

2023.10.30. 09:23

Újabb szakember távozott az Atomerőmű SE szakmai stábjából

Egy év után távozott az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Atomerőmű SE erőnléti edzője, Gyebrovszki Ádám, számolt be róla a klub közösségi oldalán.

Teol.hu

Gyebrovszki Ádám (jobb szélen) egy év után távozik az ASE-tól

Fotó: Molnár Gyula

Csirke Ferenc vezetőedző után az NB I/A-s csapatnál erőnléti edzőként szolgáló Gyebrovszki Ádám is távozik a szakmai stábból, közölte az Atomerőmű SE közösségi oldalán. A tréner 2022 nyarán csatlakozott a paksi klubhoz, ahol a játékosok fizikális felkészítéséért felelt. Egy teljes idény, valamint az idei szezon első öt mérkőzéséig látta el feladatait, miután közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesülettel.

A szűk szakmai stábból Szentendrei Áron másodedző és természetesen Hermann János masszőr, az ASE Örökös Tagja maradt a klubnál, miután október 22-én felmentették Csirke Ferenc vezetőedzőt.

Utódja, a szlovén Sebastjan Krasovec a címvédő Falco elleni idegenbeli vereséggel mutatkozott be a paksiak kispadján. Az atomosok szombaton 18 órakor a Sopron vendégeként szerezhetik meg első győzelmüket a bajnokságban, ám nincsenek könnyű helyzetben, hiszen továbbra is sérült Eilingsfeld János és Duda Sanadze, míg a nemrég felépült Mario Ihringnek még vissza kell nyernie formáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!