Teremfoci

2023.11.01. 10:23

A frissen leigazolt Deli Dániel három góllal debütált új csapatában

A tolnai futsalosok folytatták remek szereplésüket, idénybeli negyedik bajnoki találkozójukat is megnyerték.

Teol.hu

A Szigetszentmiklós SC sem okozott gondot az NB III-as férfi futsalbajnokság Délnyugati csoportjában szereplő Tolna-Mözsnek. Az Ágics Péter dirigálta egylet 7–2-es győzelmet aratott aktuális vendége felett az ötödik fordulóban. A tolnaiaknál új játékosként debütált Deli Dániel. A Bonyhád VLC nagypályás csapatának támadója nem is húzta az időt, már az ötödik percben betalált, aztán a hatodikban már a második, a huszonötödik percben pedig már a harmadik találatát jegyezte. Az éllovas Tolna-Mözsnek nagyon megy ebben a ligában, korábban egy 5–3-as, egy 8–4-es és egy 7–5-ös siker jegyeztek, és a hatodik fordulóban, november 6-án az Inárcs VSE otthonában lépnek majd pályára. 

Férfi NB III, Délnyugati csoport, 5. forduló
Tolna-Mözsi FSE–Szigetszentmiklós SC 7–2 (4–1)
Tolna, városi sportcsarnok, v.: Rácz B. (Döbröntey G., Aladics T.). Tolna-Mözs: Merkl D. – Kneller, Szabó G., Gödör M., Sára P. Csere: Deli D., Mészáros B., Demkó Á., Lánger, Hekfusz. Vezetőedző: Ágics Péter. Gólszerzők: Deli D. (5., 6., 25.), Szabó G. (11., 22.), Sára P. (16.), Kneller (32.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!