Labdarúgás

2023.11.06. 09:25

„A végén hiányzott Dani, hogy az ívelgetéseket lecsúsztatgassa”

Haraszti Zsolt Böde Dánielt hiányolta a pályáról az MTK elleni bajnokin, Bognár György pedig köszönte szépen a születésnapi üdvözleteket.

Teol.hu

Bognár György üdvözli az őt köszöntő drukkereket

Fotó: Molnár Gyula

Mint arról beszámoltunk, a Paksi FC 0–0-s döntetlent játszott az MTK Budapesttel vasárnap este az OTP Bank Ligában. Az összecsapás után Haraszti Zsolt, a zöld-fehérek középpályása, valamint Bognár György vezetőedző értékelt. 

„Nem tagadás, kicsit csalódottak vagyunk, de azért az MTK elég komoly ellenállást tanúsított, nehéz helyzetbe kerültünk. Sajnos a végén hiányzott Dani (Böde Dániel – A szerk.), hogy az ívelgetéseket lecsúsztatgassa. Mást kellett játszanunk, de így is megvoltak a helyzeteink, kis szerencsével nyerhettünk volna. Látszódott a csütörtöki hosszabbításos kupameccs, benne volt a lábakban, nem alakult ki az a fajta játékunk, ami ránk jellemző” – fogalmazott a találkozót követően Haraszti Zsolt.

„Abszolút bennünk volt a hétközi hosszabbításos kupameccs. Az első harminc-harmincöt percben jobbak voltunk, sok labdát szereztünk, lehetőségeink voltak, de mindig egy lépéssel lemaradtunk, vagy rosszul passzoltunk. Már akkor érződött tehát, hogy nem voltunk topon. Kevés volt a két nap, hogy felfrissüljünk, és ez kivétel nélkül igaz minden játékosra. Nem tudtunk iramot diktálni. Az MTK-nak a második félidőben volt egy-két kontratámadása, amiből veszélyesek voltak, de a mérkőzés összképe alapján azért mi álltunk közelebb a győzelemhez. Köszönöm a szurkolóknak a születésnapi jókívánságokat” – értékelt Bognár György.

A paksiak a 13. fordulóban, november 12-én, vasárnap (18.30 óra) a DVSC vendégei lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!