Kosárlabda

2023.11.15. 08:21

Mínusz tizenötről visszajött a DKKE, de a feltámadás sokat kivett belőlük

Tizenöt pontos hátrányból még vissza tudott jönni a Dombóvári KKE, de a végét a pécsiek bírták jobban.

Teol.hu

Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak a dombóvári játékosok a PTE-PEAC elleni bajnokijukon, de legyőzni nem tudták a baranyaiakat. Hiába jöttek vissza tizenöt pontos hátrányból Szilágyi Tamás tanítványai, a lélektani fölényüket a fáradtság miatt nem tudták győzelemre váltani. Így is jár a dicséret a dombóváriaknak, akiknek hetek óta nem teljes a keretük, a meccs előtt egyszer sem tudtak tíz emberrel gyakorolni. Ki kell emelni, s ezt Szilágyi Tamás is hangsúlyozta, hogy megint nagyszerű volt a hangulat a Szuhay Sportcentrumban, a közönség tényleg a csapat hatodik embere volt. 

Férfi NB II, Nyugati csoport, 5. forduló
Dombóvári Kosársuli KE–PTE-PEAC 75–87 
(24–27, 18–28, 19–11, 14–21). Dombóvár: Takács A. 8/6, Kőnig 17/3, Tóth V. 16/3, Pölöske 9, Balogh R. 4. Csere: Laufer 8/6, Lép 9/3, Molnár M. 4, Roósz R., Vincellér N. Edző: Szilágyi Tamás. 

A négy mérkőzés után két győzelemnél és két vereségnél járó dombóváriak legközelebb november 24-én lépnek pályára, mégpedig a Radobasket Törökbálint otthonában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!