Vármegyei labdarúgás

2023.11.17. 16:49

Nem marad el egy bajnoki sem, teljes lesz a hétvégi vármegyei futballpaletta!

A társvármegyékből érkeznek játékvezetők a hétvégén, így valamennyi mérkőzést megrendeznek az összevont bajnokságban és a harmadosztályban .

Berg Sándor

Krausz Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség tolnai sportigazgatója lapunknak elmondta, a társvármegyék és a központ segítségével sikerült megoldani a játékvezető-kérdést a hétvégével kapcsolatban, így egyetlen mérkőzés sem marad el a Tolna Vármegyei I-II. osztály Kvalifikáció 14., valamint az AutóCity Volkswagen Tolna Vármegyei III. osztály Kelet és Nyugat csoport 12. fordulójában.

Mint arról beszámoltunk, az összes Tolna vármegyei játékvezető leiratkozott a küldőlistáról, ezzel jelezve, nem kívánnak mérkőzést vezetni a hétvégi bajnoki fordulóban. Ehhez az utolsó csepp a pohárban a két hete Mórágyon történt incidens volt, amikor is Kiss Gergely játékvezetőt megkergették a hazai szurkolók.

A Márton József Sporttelepen történtek nem maradtak következmények nélkül, többek között a Mórágyi SE három szurkolót évekre eltiltott a mérkőzések látogatásától, valamint a hétvégi, Kisdorog elleni bajnokira zárt kaput rendelt el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!