Mérkőzés után

2023.11.26. 10:33

Nincsen olyan mély rotációnk, hogy két fronton harcoljunk

Tanulni kell az ELTE BEAC elleni mérkőzésből a Tarr KSC Szekszárdnak, többek között ezt a következtetést vonta le Djokics Zseljko és Boros Júlia is a fővárosiaktól elszenvedett újabb vereség után.

Berg Sándor

Forrás: MKOSZ

Sorozatban másodszor kapott ki a Gabányi László Sportcsarnokban a KSC, amely a tavaly szeptemberi 71–66-os vereség után ezúttal 82–79-re maradt alul a BEAC otthonában. Djokics Zseljko szerint ebből a vereségből is tanulnia kell csapatának.

„Megérdemelt győzelmet aratott a BEAC, negyven percen keresztül harcoltak. Nem sikerült semlegesítenünk ellenfelünk kulcsjátékosait, sőt a végjátékban nagy hibákat követtünk el, amelyek nem fértek bele a mai meccsbe. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből. Sajnos nincsen olyan mély rotációnk, hogy két fronton harcoljunk, nem tudtunk extra energiával játszani” – nyilatkozta a vajdasági szakember, utalva arra, hogy csapata szerdán még a madridi Estudiantesszel játszott az Európa Kupában, jövő héten pedig az olasz Sassarit fogadja a nemzetközi színtéren.

A fővárosiaktól a KSC-hez 2022 nyáron érkezett Boros Júlia szerint ki kell elemezni a hibáikat.

„Nagyon csalódottak vagyunk, tudtuk, kik ellenfelünk kulcsjátékosai, de nem tudtuk megoldani a semlegesítésüket. Az elején sem kezdtünk jól, ritmust adtunk nekik, ami után elég jól dobtak. Tanulunk kell ebből is, kielemezni, de mennünk kell tovább, mert jövő héten már újra mérkőzés vár ránk” – fogalmazott a 23 pontot, 8 gólpasszt és 4 szerzett labdát jegyző hátvéd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!