Labdarúgás

2023.11.19. 09:30

Tiltakozásul félperces csenddel kezdődött Nagymányokon a bajnoki mérkőzés – videóval

A Tolna vármegyei labdarúgásban történő folyamatok ellen „hallatták hangjukat” a játékosok és szakmai stáb tagjai Nagymányokon.

Berg Sándor

Képünk illusztráció

„Harminc másodperces szünettel tiltakoztak a csapatok a Tolna megyei labdarúgásban történő folyamatok ellen” – írja a BSE Baráti Kör közösségi oldalán, amihez videót is csatoltak, amin az látszik, ahogy a Nagymányoki SE és a Bátaszék SE játékosai a kezdősípszó után másodpercekig nem mozdultak a helyükről.

A hozzászólásokból kiderül, hogy a 4–0-s vendégsikerrel végződő I-II. osztályú kvalifikációs bajnokság szombati találkozójára Veszprém vármegyéből érkezett játékvezető, míg például a harmadik vonalban lejátszott Kajdacsi SE–Gyapa Derbi SE (4–3) összecsapást szegedi játékvezető dirigálta – mindkét esetben pozitív visszajelzések érkeztek egymás irányába a felektől.

Csütörtökön robbant a hír, hogy egyetlen Tolna vármegyei játékvezető sem kíván mérkőzést vezeti a hétvégi bajnokikon, emiatt félő volt, hogy elmaradnak a találkozót az összevont és a harmadik ligában. A TMLSZ-nek a társvármegyék és központ közreműködésével végül sikerült elérnie, hogy ne maradjon el egy bajnoki sem a hétvégén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!