Teremlabdarúgás

2023.12.20. 14:30

Pécs után Mohácsot is bevette a BBFC Bever Name csapata

Győzni jár Baranyába a BBFC Bever Name teremlabdarúgó-csapata, amely rövid időn belül Pécs után a mohácsi Horfer-Focivilág Kupán is felülhetett a trónra.

Berg Sándor

A vándorkupa mellett egy különdíj is a BBFC Bever Name csapatához került

Forrás: Bonyhád BFC

Három napig pattogott a labda a mohácsi sportcsarnokban, ahol a kilátogató szurkolók egyetlen percig sem unatkoztak, számolt be róla testvérlapunk, a Bama.hu. A profik között ott volt a Bonyhád BFC csapatából és a teremtornákon a korábbi években is parádézó Bever Name együtteséből összegyúrt gárda is.

Szász Dávid csapata a negyeddöntőben a Fociszakkör, az elődöntőben a SH Bau, a döntőben pedig a Szésza 2020 Kft. együttesét győzte le egyaránt 3–2-re, így Pécs után az évek óta a régió egyik legrangosabb teremtorna trónjára ülhetett fel a BBFC Bever Name. A torna legjobb játékosa Adorján Áron lett, míg a legjobb kapusnak a döntős gárdából került ki a szekszárdi Bognár Zsolt révén.

Jól megy idén a BBFC Bever Name-nek, kezdésnek hazai pályán megnyerték a Bajnokok Tornáját, majd a pécsi Pénzdíjas B&K Focikupa, a bonyhádi Összetartozás Kupán – Bonyhád BFC néven és elég tartalékosan – büntetőkkel maradt csak alul a Nyárádszeredától a döntőben, míg a Czékmány Bálint-emléktornán bronzérmet szerezett.

A jó sorozatot Komlón folytathatja a gárda, a két ünnep között, december 27. és 29. között az évek alatt színvonalas tornává kinövő Gabriella Kupán vesz részt BBFC Bever Name.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!