Asztalitenisz

2023.12.26. 10:30

Pricz László nyerte meg a dombóváriak hagyományos évzáró versenyét

Hetedik alkalommal zárta le az évet házibajnoksággal a Dombóvári Asztalitenisz Club.

Teol.hu

Mint arról a közösségi oldalon beszámoltak, a Békefi Györgyről elnevezett versenyen méltóképpen, jó hangulatú mérkőzésekkel emlékeztek a játékosok a dombóvári asztalitenisz megalapítójára! Az NB-s döntőben Pricz László nagyon szoros meccsen nyert Vass Bertalan ellen, így egy évig ő őrizheti a legjobbnak járó vándorserleget. 

Megyei NB-s kategória: 1. Pricz László, 2. Vass Bertalan, 3. Kőszegi Gergő. Amatőr kategória: 1. Csuti János, 2. Szabó Tamás, 3. Till Károly.

Mint azt értékelésükben kiemelik, eredményes évet zárt a dombóvári asztaliteniszport. Csapataik tavasszal három második helyezést értek el különböző bajnokságokban (járási, megyei és NB III). Ősztől újra NB II-es csapata van a városnak, amely erőn felül teljesítve az ötödik helyen áll. Másik két csapat pedig tartja a második helyét. Hozzáteszik: számos meghívásos versenyről hoztak el dobogós helyezéseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!