Futás

2023.12.27. 15:20

Vicces kiegészítőkkel, szilveszteri maskarákkal lehet feldobni a hangulatot

Szilveszteri mozgásra várják az érdeklődőket vasárnap reggel tízre Szekszárdon, a Béla király téren.

Teol.hu

Mozgásra csábít a Szekszárdi Sportközpont Nkft., amely a vármegyeszékhely önkormányzatával, valamint az Alisca Runners Futóegyesülettel és a SporTolna Triatlon Fesztivál szervezőivel közösen hirdette meg programját az év utolsó napjára. 

Fő a mozgás és a jókedv – hirdetik a közösségi oldalra feltöltött plakáton. A Tűzijáték Futamon egy kilométert, a Pezsgő Futamon öt kilométert kell leküzdeniük a vállalkozó kedvűeknek. A program 9.45 órától Huszár Kriszta bemelegítésével kezdődik, az egy kilométeres futamot – amely a Béla király térről indul és oda is ér vissza – 10 órakor indítják, az öt kilométeres, amelynek célját a Kálvária tetőn jelölik ki, 10.15 órakor rajtol el. 

Mint írják a távokat lehet teljesíteni futva, kocogva, sétálva, de akár biciklivel, vagy rollerrel is. „A lényeg, hogy érezzék jó magukat és egy kis sportolással zárják az óévet” – fogalmaznak, hozzátéve, hogy a jó hangulat fokozása érdekében az indulók vigyenek magukkal vicces kiegészítőt, szilveszteri maskarát. Lesz zsíros kenyér, forralt bor, pezsgő, tea és szaloncukor is. Nevezni a helyszínen lehet.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!