Újabb díjakat nyertek a bátaszéki sportolók

2024.01.29. 11:44

A kosárlabdázók először vesznek részt ebben a bajnokságban

A „Bernáth Miklós” Bajnokság 4. fordulójában két bátaszéki kapta a Legértékesebb Játékos díjat.

Mauthner Ilona

Fotó: Rónási Márton

A bajnokságon hónapról-hónapra 11 csapat küzd az elsőségért. A nők közül az MVP (Valuable Player), azaz a legjobb, legfontosabb játékos a bátaszéki nevelésű Bátai Eszter lett, aki jelenleg Pécsen tanul és a PINKK Pécs játékosa. Ebben a bajnokságban a PTE PEAC versenyzőjeként lépett a parkettára. A férfiak közül Pomsár Tamás a Bátaszék SE kosárlabdázója nyerte el ezt a címet, olvasható a BátaszékMost hírportálon.

A verseny célja nemcsak a bajnoki cím eldöntése, hanem a kosárlabda népszerűsítése és sportolási lehetőség biztosítása. Emellett fontos szerepe van az utánpótlás nevelésében is.
Bátaszék kosárlabdázói először vesznek részt ebben a bajnokságban, és jelenleg a 7. helyen állnak a tabellán. A sportolóknak még két fordulón keresztül kell bizonyítaniuk tehetségüket. A következő megmérettetés februárban lesz, márciusban várhatóan Bátaszék lesz a házigazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!