Labdarúgás

2024.01.18. 16:32

A pálya helyett a konyhában mutatta meg tudását Szoboszlai Dominik + videó

A Liverpool sérüléssel bajlódó középpályása, Szoboszlai Dominik a csapat edzése helyett a The Bagelry pékséget népszerűsítette.

Teol.hu

Szoboszlai Dominik és Ibrahima Konate a konyhában brillíroztak

Fotó: AFP

A Liverpool szerda éjjel megosztott egy promóciós videót, amely a klub a VistaPrinttel közösen a futballcsapat sztárjaival népszerűsíti a The Bagelry pékséget – az akció a helyi vállalkozások megsegítését szolgálja. A Szoboszlai Dominik, Ibrahima Konate, Ryan Gravenberch trió már novemberben is megmutatta, hogy a konyhában is otthonosan mozog, s a játékosok most is bagelt és fánkokat készítettek a vásárlóknak. 

S a versenyüket Szoboszlai nyerte meg!

Szoboszlai Dominik január elsején a Newcastle United ellen 4–2-re megnyert bajnoki mérkőzésen szenvedett combizomhúzódást, s Jürgen Klopp vezetőedző azt nyilatkozta, hogy két meccset biztosan ki kell hagynia. Ez az Arsenal elleni FA- (2–0) és a Fulham elleni Ligakupa-mérkőzésen letelt (2–1), de minden bizonnyal vasárnap a Bournemouth otthonában sem lép pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!