Labdarúgás

2024.01.13. 13:50

Böde Dániel beállt, a Paks pedig fordított a BVSC ellen (képgalériával)

Második felkészülési mérkőzésén a Paksi FC hazai pályán 3–2-re legyőzte az NB II-ben szereplő BVSC-Zuglót.

Berg Sándor

Böde a második félidőre beállt és megfordította a BVSC elleni mérkőzést

Fotó: Molnár Gyula

Habár újoncként a 14., még éppen nem kiesőhelyen telel a másodosztályban a BVSC, keretében nem egy olyan játékos van, aki komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik. A Paks elleni szombat délelőtti felkészülési mérkőzésen pályára lépett a korábbi fehérvári kedvenc Vinícius, de ott volt a kezdőben Hidi Patrik, Poór Patrik, Bacsa Patrik és Nikola Mitrovics is.

A szerb középpályás góljával a fővárosiak szerezték a találkozó első gólját, akik még az első félidő végén megduplázták előnyüket. A szünetben – akárcsak pár napja a Siófok ellen – Bognár György sort cserélt, ami változást hozott a játékban. Előbb Böde Dániel szépített a szintén új tizeneggyel játszó budapestiek ellen, majd Kinyik Ákos egyenlített, a hajrában pedig a klubikon ismét betalált, megfordítva az eredményt.

Az atomvárosiak két győzelemmel búcsúznak el egy időre a Fehérvári úttól és a magyarországi hidegtől, jövő héten keddtől január 27-ig ugyanis a törökországi Belekben edzőtáboroznak.

Felkészülési mérkőzés
Paksi FC–BVSC-Zugló (NB II) 3–2 (0–2)
Paks, edzőpálya
Paks, 1. félidő: Tóth G. – Lenzsér, Vas, Szabó J. (Pesti Z., 3.), Kovács K., Windecker, Debreceni Z., Horváth K., Mezei, Könyves, Hahn. 2. félidő: Szappanos – Szélpál, Kinyik, Balogh B., Osváth, Papp K., Kocsis B., Haraszti, Szabó B., Böde, Skribek. Vezetőedző: Bognár György
BVSC, 1. félidő: Csenterics – Vinícius, Hesz, Király, Hidi P., Mitrovics, Tóth K., Horváth, Tóth M., Mucsányi, Poór. 2. félidő: Kovács – Májer, Dibusz, Benkő, Lénárt, Kelemen, Csősz, Mészáros, Bacsa, David, Rabatin. Vezetőedző: Szekeres Tamás
Gólszerző: Böde (57., 80.), Kinyik (75.), illetve Mitrovics (37.), Mucsányi (44.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!