Labdarúgás

2024.01.10. 14:43

Böde is betalált, győzelemmel kezdte az edzőmeccsek sorát a Paksi FC (képgalériával)

Skribek Alen duplájával és Böde Dániel találatával a Paksi FC első téli felkészülési mérkőzésén 3–0-ra győzte le hazai pályán a BFC Siófok együttesét.

Böde Dániel is bevette a Siófok kapuját

Fotó: Molnár Gyula

Három fiatallal a kezdőcsapatában játszotta le első téli felkészülési mérkőzését a Paksi FC, amely Skribek Alen távolról, majd a 16-oson belülről szerzett góljával a félidőben 2–0-ra vezetett a siófokiak ellen. A szünet után sort cserélt Bognár György, a mérkőzés hajrájában Böde Dániel és Haraszti Zsolt összjátéka után a csapatkapitány is feliratkozott a gólszerzők közé, beállítva a végeredményt.

„A találkozó elérte a célját ritmusában, fizikálisan és a játék szempontjából is. A Siófok masszívan, szervezetten játszott, első edzőmérkőzésnek teljesen rendben volt minden. Van egy-két helyezkedési hibánk hátul, de ezt jobb, hogy most látjuk, mint pár hét múlva” – értékelte a találkozót a klub honlapján a paksiak edzője.

A kezdőcsapat tagja volt Simon Barnabás, Vas Gábor és az NB III-as csapatból felkerült Debreceni Zalán, míg a második félidőben a „fiatalszabályba” beletartozó Horváth Kevin és a budafoki kölcsönjátékából visszahívott Kocsis Bence lépett pályára.

Felkészülési mérkőzés
Paksi FC–BFC Siófok (NB II) 3–0 (2–0)
Paks.
Paks, 1. félidő: Simon B. – Szélpál, Vas G., Szabó J. – Kovács K., Balogh B., Szabó B., Debreceni Z., Skribek – Könyves, Beke. Második félidő: Szappanos – Kinyik, Lenzsér, Windecker, Osváth– Papp K., Mezei, Kocsis B., Horváth K. – Böde, Hahn
Gólszerző: Skribek (36., 45.), Böde (79.)

Az atomvárosiak szombaton 12 órakor a másodosztályban újonc BVSC-Zuglót fogadják, majd a csapat január 16-án a törökországi Belekbe utazik edzőtáborozni, ahol a tervek szerint négy felkészülési mérkőzést is játszik.

Az őszi bajnok Paks február 4-én, hazai pályán a Puskás Akadémia ellen kezdi az OTP Bank Liga tavaszi szezonját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!