Nyilatkozatok

2024.01.21. 08:15

Djokics Zseljko: – Ha ezt a jó játékot tovább tudjuk vinni, bárkit meg tudunk verni

Csapata második félidei produkciójával elégedett volt a Cegléd ellen Djokics Zseljko, a Tarr KSC Szekszárd edzője szerint ha ezt a jó játékot tovább tudják vinni, bárkit képesek megverni.

Berg Sándor

Djokics Zseljko elégedett volt csapata játékával

Fotó: Makovics Kornél

Mint arról beszámoltunk, a Szekszárd az elveszített első és a még döcögős második negyed után a nagyszünetet követően lehengerlő játékot mutatva győzte le a ceglédieket. Djokics Zseljko vezetőedző szerint sokat fejlődött csapata a győri vereség óta, és ezt a két negyedet szeretné kitolni hosszabb időre.

„Gratulálok a csapatomnak, nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy játszottunk. Ha ezt a körülbelül húsz perces jó játékot tovább tudjuk vinni harmincra vagy negyvenre, akkor szerintem bárkit meg tudunk verni. Az előző meccshez képest sokat fejlődtünk lepattanókban és gólpasszokban is. Van még egy hetünk csiszolni a játékunkon és felkészülni a Pécs elleni rangadóra” – értékelte a találkozót a vajdasági szakember.

Horváth Bernadett is a döcögős kezdést emelte ki, a válogatott irányító szerint ugyanakkor a második félidőre építhetnek a folytatásban.

„Nehezen indult számunkra a mérkőzés, nem sikerült kontrollálnunk azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk, viszont úgy gondolom, hogy a második félidőben sikerült felvennünk azt a ritmust, azt a játékot, amit egyébként mi szeretnénk játszani. Dolgozunk tovább és mostantól a jövő hétre szeretnénk fókuszálni” – fogalmazott a 8 pontig, 5 lepattanóig, 6 gólpasszig és 4 szerzett labdáig jutó karmester.

A hét győzelemmel és öt vereséggel ötödik KSC január 27-én az NKA Universitas PEAC vendége lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!