Kosárlabda

2024.01.28. 12:06

Djokics Zseljko: „Nagyon jól dobtuk a hármasokat, ez tartott minket életben”

Djokics Zseljko szerint az döntött, hogy jól dobták a triplákat, Krnjics Szárá pedig annak örült, hogy a sokadik kiélezett meccsükön tudtak győzni.

Teol.hu

Mint arról beszámoltunk, nagy rangadót nyert meg a Tarr KSC, amely az NKA Universitas Pécs otthonában tudott nyerni a női NB I-ben. A találkozót követő sajtótájékoztatón Djokics Zseljko, a KSC vezetőedzője és Krnjics Szárá értékelt. 

„Az utóbbi időben nagyon sok problémával küzdünk, és ez nyomás alá helyezte a csapatot, ezért is nagyon fontos ez a győzelem. A mai meccs nem volt túlságosan szép vagy látványos, inkább brusztolós, mi nagyon jól dobtuk a hárompontosokat, és ez tartott minket életben. Sok dolgot sikerült megvalósítanunk abból, amire taktikailag készültünk. Remélem, ez a siker ad nekünk egy kis lökést” – összegezte a látottakat Djokics Zseljko, a KSC vezetőedzője. 

„Gratulálok a csapatnak, nagyon jól harcoltuk végig. Nem is tudom, hányadik mérkőzésünk alakult már ilyen szorosan, örülök, hogy ezt sikerült megnyerni. Büszke vagyok a lányokra és Zseljkóra is” – értékelt Krnjics Szárá, a szekszárdiak magasembere.

A szekszárdiak a bajnokságban legközelebb február 17-én lépnek pályára, amikor is a TFSE-MTK-t fogadják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!