Kézilabda

2024.01.23. 17:43

Elszántan készül a franciák elleni utolsó középdöntős meccsére a magyar válogatott

Sok ideje nem maradt a magyar férfi kézilabda-válogatottnak arra, hogy nyalogassa a sebeit a németek ellen elszenvedett hétgólos vereséget követően. A magyar csapat elszántan készül a franciák elleni utolsó középdöntős meccsre, amely – reményeink szerint – nem az utolsó mérkőzés lesz az Európa-bajnokságon.

Teol.hu

„Életem legizgalmasabb repülőúja volt az, amikor Kölnből utaztam haza, hogy ott lehessek a kisfiam születésénél" – mesélte átszellemült arccal Kölnben kedden Rosta Miklós. Nagyon izgultam az egész úton, csak arra tudtam gondolni, hogy miért nem megy gyorsabban ez a repülő. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, hogy így álltak hozzá ehhez, de a kisfiam is megvárt. Negyvenegy hétig volt az édesanyja hasában. Ott lehettem, ez egészen elképesztő élményt adott. Tele voltam adrenalinnal, így érkeztem vissza Kölnbe. Mindenki egészséges, ez a legfontosabb. Előtte forró dróton voltam a családdal, hogyha bármi történik, azonnal indulhassak haza” – nyilatkozta az Origónak a beálló. 

De ez így van most is. Bent vannak még a kórházban, de félóránként beszélünk. Nehéz volt őket otthagyni, de a csapatot sem akartam cserben hagyni. A németek elleni meccs után van bennünk egy kis hiányérzet, elszalasztottunk egy sanszot, de ezzel most már nem tudunk mit kezdeni.

„Nekem az 5. hely megszerzése is hatalmas motiváció, mert a családban édesapám tagja volt annak a csapatnak, amely az Eb-k történetében eddigi legjobb magyar helyezését – 6. hely – érte el. Szeretném őt ebben is megelőzni, előtte ugrattam is ezzel eleget” – összegzett az újdonsült apuka.

A teljes cikket itt olvashatja el, kattintson ide!

A magyar válogatott franciák elleni középdöntős mérkőzése szerdán 18 órakor kezdődik Kölnben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!