Teremtorna

2024.01.20. 16:01

Már a csoportkörben búcsúzott a Váz-Bau Kupától az NB III-as Szekszárdi UFC – eredményekkel!

Kakasd SE–Mórágyi SE és Bátaszék SE–Bonyhád VLC elődöntőt rendeznek a XX. Váz-Bau Kupán. Az NB III-as Szekszárdi UFC nagy meglepetésre már a csoportkörben búcsúzott.

Berg Sándor

A Szekszárdi UFC (fehérben Ágics Péter) már a csoportkörben búcsúzott

Fotó: Mártonfai Dénes

Nem született meglepetés a jubileumi Váz-Bau Kupa A-jelű négyesének csoportköre során, az öt tornagyőzelmével rekordbajnok Bonyhád VLC és a Kakasd SE jutott be az elődöntőbe. Utóbbi a csoportelsőséget is megszerezte, miután a rangadón Sebestyén Miklós találatával 1–0-ra felülmúlta a völgységieket.

A B-csoport már nagyobb meglepetést hozott, az NB III-ban szereplő Szekszárdi UFC ugyanis a mórágyiaktól és a tavalyi döntő „visszavágóján” a címvédő bátaszékiektől is vereséget szenvedtek, így hiába ütötte ki az újonc Tengelicet, Mészáros István csapata csak a harmadik helyen végzett és már a csoportkörben búcsúzott. Nemcsak szomszédvári rangadót, de paprikás hangulatot is hozott a Mórágy és a Bátaszék összecsapása, amit utóbbi csapat nyert meg, behúzva a csoport első helyét.

Az elődöntőkben Kakasd–Mórágy és Bátaszék–Bonyhád találkozókat rendeznek, a bronzmérkőzést – az előzetes menetrend alapján – 17.10, a finálét 17.45 órakor játsszák a Szekszárdi város sportcsarnokban.

Meccsről meccsre egyre többen jöttek ki a városi sporcsarnokba
Fotó: Mártonfai Dénes

Csoporteredmények
A-csoport: Kakasd–Tolna 4–2, Bonyhád–Fadd 7–2, Fadd–Kakasd 0–4, Tolna–Bonyhád 1–4, Kakasd–Bonyhád 1–0, Fadd–Tolna 1–5
A végeredmény: 1. Kakasd 9, 2. Bonyhád 6, 3. Tolna 3, 4. Fadd 0 ponttal.
B-csoport: Mórágy–Szekszárd 2–0, Bátaszék–Tengelic 7–5, Tengelic–Mórágy 1–3, Szekszárd–Bátaszék 3–4, Mórágy–Bátaszék 2–6, Tengelic–Szekszárd 5–13
A végeredmény: 1. Bátaszék 9, 2. Mórágy 6, 3. Szekszárd 3, 4. Tengelic 0 ponttal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!