Labdarúgás

2024.01.25. 12:19

Nem viccel a Bonyhád, Hock után Márkvártot is bejelentette

Sorra jelenti be a közösségi oldalon új igazolásait a Bonyhád Völgység LC, amely Hock Attilát és Márkvárt Patrikot is leigazolta.

Teol.hu

Hock Attila (a kép bal szélén) már bemutatkozott a Bonyhádban, igaz egyelőre csak teremtornán

Fotó: Denes Martonfai

Nem viccelnek a bonyhádiak. A összevont kvalifikációs bajnokság megnyerése után azzal a céllal várják a vármegyei első osztály nyitányát, hogy szeretnének élen végezni, és jogot szerezni arra, hogy megméressék magukat az NB III-ba jutásról döntő osztályozón. 

Nem lesz könnyű dolguk, hiszen komoly ellenfeleik lesznek, Bölcskén, Bátaszéken és Dombóváron is szeretnének aranyérmet nyerni, arról nem is beszélve, hogy ott van a mindig kiszámíthatatlan Kakasd SE, és a vármegye kettesek közül a Nagymányoki SE-t, az ASE Paksot és a Mórágyi SE-t sem lehet egyetlen kézlegyintéssel elintézni. 

A bonyhádiak két új érkezőt jelentettek be az elmúlt két napban a Facebook-on. Hock Attila és Márkvárt Patrik egyaránt az NB III-as PTE-PEAC játékosa volt az elmúlt félévben. 

Hock kapcsán azt írták: „Kiváló képességű játékossal sikerült megerősítenünk középpályánkat Attila személyében; az 1996-os születésű játékos a pálya szélein és a csatár mögötti pozícióban is bevethető. Friss igazolásunk az őszt a PTE-PEAC NB III-as alakulatánál töltötte, ahol 12 bajnoki és Magyar Kupa mérkőzés alatt egyszer bizonyult eredményesnek. Az egyetemisták mellett felnőtt szinten a Majosi SE és a Szászvári SE játékosa volt a múltban.”

Márkvártot pedig így jellemzik: „Márkvárt Patrik személyében egy 27 éves játékossal bővült felnőtt csapatunk kerete. Az 1996. október 25-én született labdarúgó a elsősorban a középpályán bevethető, a pálya centrumában és szélein is nagy segítségünkre lehet tavasszal. Pályafutását a Szekszárdi UFC-nél kezdte, majd a Pécsi MFC-hez igazolt. A Baranya megyeieknél mutatkozott be első ízben, mint felnőtt játékos, több Liga Kupa valamint Magyar Kupa összecsapáson. A piros-feketéken felül a Kozármisleny FC, a Komlói BSK, a Pécsváradi Spartacus és az FC Dunaföldvár mellett legutóbb a PTE-PEAC játékosa volt Patrik. Az ősz folyamán 9 NB III-as és három Magyar Kupa mérkőzésen szerepelt a pécsieknél, két alkalommal bizonyult eredményesnek.”

Az új bonyhádi futballisták az elmúlt hétvégén a Váz-Bau Kupán már megmutatták magukat, ahol új csapatukkal a második helyen végeztek. Az első nagypályás felkészülési mérkőzésüket szombaton hazai pályán, a Komlói BSK ellen játsszák Sárai György tanítványai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!