Kosárlabda

2024.01.02. 18:40

Szombat helyett kedden kezdi az újévet a Tarr KSC Szekszárd

Módosult a BKG-Prima Szigetszentmiklós és a Tarr KSC Szekszárd bajnokijának időpontja.

Rónai Gábor

Három nappal később kezdődik a bajnokság második köre Djokics Zseljko együttesének

Fotó: Mártonfai Dénes

Három nappal később játssza le első 2024-es bajnokiját a Tarr KSC Szekszárd NB I-ben szereplő női kosárcsapata. Djokics Zseljko gárdája eredetileg január hatodikán, szombaton nyitotta volna az évet a BKG-Prima otthonában, ám a két klub megegyezett abban, hogy az összecsapást január kilencedikén, kedden rendezik Szigetszentmiklóson. A kezdési időpont nem változott, 18 órakor dobják fel a labdát a városi sportcsarnokban.

A kék-fehérek az első hazai bajnokijukat január tizenharmadikán, szombaton vívják a Serco UNI Győr ellen. A kisalföldiek elleni mérkőzést március tizenharmadikán játszották volna, de előrehozták. A rangadót – amely 16 órakor kezdődik – a televízió is élőben közvetíti.

A tabella ötödik helyén álló szekszárdiak négy bajnokin lesznek érdekeltek az év első hónapjában: január 20-án a ceglédiek, január 27-én a pécsiek vendégei lesznek a bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!