Labdarúgás

2024.02.06. 10:30

A feljutásra törő Bonyhád gólerős támadóval erősítette tovább keretét

A támadószekcióba Csigi Ádám személyében újabb játékost igazolt le a vármegyei első osztály bajnoki címére hajtó Bonyhád Völgység LC.

Teol.hu

Csigi Ádám (labdával) újra piros-fehérben

Fotó: Makovics Kornél

Szóviccel élve nem tökölnek Bonyhádon, a klub Bugyiról erősítette meg támadószekcióját. Csigi Ádám személyében vérbeli támadót igazoltak a völgységiek, akinek nem lesz ismeretlen a közeg, hiszen a 2019/2020-as és az azt követő szezonban már erősítette a BVLC keretét. Nem is akárhogyan, 49 tétmérkőzésen hatvanöt találatot jegyzett piros-fehérben.

A 26 éves támadó a Szekszárdi UFC-ben nevelkedett, majd megfordult a Paksi FC korosztályos és NB III-as csapatában. A bonyhádi évek után előbb a harmadosztályú Pénzügyőr SE-nél (30 mérkőzés/29 gól), majd a BLSZ egyes 43. sz. Építők SK-nál játszott (10 meccs/9 gól). A most futó idényt a Pest vármegyei élvonalban szereplő Bugyiban kezdte, ősszel tizennégy bajnokin hat gólig jutott.

Csigi Ádám akár már szerdán, a Szekszárdi UFC elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésen bemutatkozhat a Bonyhád mezében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!