Labdarúgás

2024.02.09. 11:16

Bognár György kiakadt a szórakozó játékosaira, s azt üzente, legközelebb nem játszanak (videóval)

A Paksi FC vezetőedzője, Bognár György szerint senki sem engedheti meg magának, hogy szórakozzon.

Teol.hu

Bognár György az eredménnyel elégedett volt, de a szokásához híven most sem fogta vissza magát

Fotó: Árvai Károly

Kissé kiakadt a Paksi FC mezőkövesdi sikere után Bognár György, az atomvárosiak vezetőedzője. A szakember az eredménnyel ugyan elégedett volt, de Skribek Alen és Szabó Bálint „viselkedése”  kiverte nála a biztosítékot. Mint arról beszámoltunk, a paksiak 1–0-ra nyertek a csütörtök esti bajnokin, s ezzel visszavették a vezetést a bajnoki tabellán a címvédő Ferencvárostól. 

„Gratulálok a csapatnak, a játék működött, de az egyéni teljesítmények lehettek volna jobbak. Elégedett vagyok az eredménnyel, nem sok babér termett nekünk Mezőkövesden az elmúlt időszakban. Inkább játsszunk egy rossz meccset, de nyerjünk, ez most bejött” – fogalmazott az M4 Sport kamerái előtt Bognár György, aki szerint Skribek Alen és Szabó Bálint és jó teljesítményt nyújtott, de a vezető gól után elkezdtek szórakozni, ami miatt előfordulhat, hogy legközelebb nem játszanak. „Ami a pontszámunkat illeti, megfelelő, és a csapatjáték is működik, egyben vagyunk, viszont minőségileg leszünk még jobbak is” – tette hozzá a szakember.

A nyilatkozatot itt nézheti meg videón!

A Paksi FC vasárnap hazai pályán a Kecskeméttel csap össze, a találkozó 12.30 órakor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!