Női labdarúgás

2024.02.18. 08:12

Erdélyi csapattal játszott döntetlent a Szekszárdi WFC – képgalériával

A hazánkban edzőtáborozó Csíkszeredával játszott 1–1-es döntetlent előkészületi mérkőzésen az élvonalban szereplő Szekszárdi WFC.

Teol.hu

Vári Viktória (jobbra) szerezte a szekszárdiak gólját

Fotó: Makovics Kornél

A napokban Csákváron edzőtáborozik a román Szuperligában jelenleg negyedik, felsőházat érő helyen álló Csíkszereda, amely egy felkészülési mérkőzés erejéig vármegyeszékhelyünkre látogatott, és sok párharccal tarkított meccset játszott a magyar élvonalban szereplő Szekszárddal.

A vendéglátó WFC az első húsz percben irányította a mérkőzést, de a folytatásban a Bajnokok Ligájába igyekvő erdélyi csapat átvette a kezdeményezést. Átlövésgóllal az első félidőben meg is szerezték a vezetést, de a találkozó végén Vári Viktória révén megérdemelten egyenlítettek a sárga-feketék. A büntetőt megelőző szituációban a hazaiak amerikai légiósa, Brianna Taylor olyan csúnyán ütközött ellenfelével, hogy kórházba kellett szállítani.

Felkészülési mérkőzés
Szekszárdi WFC–FK Csíkszereda (román I.) 1–1 (0–1)
Szekszárd, műfű.
Szekszárd: Török (Janecz) – Schell, Acsádi P., Jáhn, Zahár – Vári, Kágyi K., Kovács – Nagy-Cseke E. (Kiss G., Sereg), Kágyi R., Taylor (Werner)
Gólszerző: Vári

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!