Karate

2024.02.23. 08:29

Harminchárom fiatal bátaszéki karatéka tett sikeres övvizsgát

Harminchárom bátaszéki fiatal tett sikeres övvizsgát a közelmúltban.

Teol.hu

Az elmúlt hetek a tradicionális karate gyakorlásról és az övvizsgákról szóltak a BSE Karate Szakosztályban. A kiskezdők még edzés keretein belül, míg a haladóbbak – akik már legalább egy évet eltöltöttek a csapatban – kétnapos edzőtábort követően adtak számot tudásukról. Összesen 33 BSE-karatéka tett sikeres vizsgát, számolt be róla a klub a közösségi oldalon.

A sikeresen övvizsgázók:
10. kyu: Belányi Péter, Gátmezei Csanád, Győri Edina, Márton Martin, Mátyás Liza, Mátyás Máté, Mészáros Jázmin, Mészáros Bende, Péter Milán, Szentpál Soma, Takács Dénes, Antal Krisztián, Csillag Olivér, Ilosfai-Pataki Ákos, Kiss-Lőrincz Áron, Kiss-Lőrincz Máté, Király Richárd, Koch György, Koch Kristóf, Prantner-Kiss Luna, Támer Péter. 9. kyu: Szegedi Géza, Takács Noel, Tarjányi Luca, Zengay-Szabó Jázmin. 8. kyu: Laczkó Áron. 7. kyu: Babos Rebeka, Falusy Ákos, Hohmann Stella, Kátai Zsófia. 5. kyu: Ambrus Márton, Takács Dominik, Vörös Botond

A vizsgabizottság fekete öves BSE Mesterei és a tábor vezetői voltak: 
Nagy Ákos, Babos Csaba, Antal János, Kovács Zoltán, Romhányi Vid, Kaszás Maja, Paksi Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!