Kosárlabda

2024.02.25. 08:16

Horváth Zsófia számított rá, hogy nem az első félidőben fog eldőlni a találkozó

A Tarr KSC Szekszárd edzője szerint a negyedik negyedben sikerült extra energiákat mozgósítaniuk, s ez döntött.

Teol.hu

Horváth Bernadett azt mondta, a harmadik negyed hajrájában találták meg a ritmust

Fotó: MKOSZ

„Fontos volt számunkra ez a mérkőzés, ezért nagyon örülök a győzelemnek – mondta Horváth Zsófia, aki az eltiltott Djokics Zseljko helyett irányította a szekszárdi csapatot a szombat esti bajnokin. –, Nehéz rangadó után jöttünk Pasarétre egy olyan Vasashoz, amely mindig motivált és nehéz ellenfél. Számítottunk arra, hogy nem az első félidőben fog eldőlni a találkozó, az utolsó negyedben sikerült extra energiát mozgósítanunk és ez győzelmet ért. Gratulálok a csapatomnak és gratulálok a Vasasnak is, remek munkát végeznek, ami ma is látszott” – fogalmazott a szekszárdiak edzője. 

Mint arról beszámoltunk, a Tarr KSC Szekszárd döcögős első három negyed után a negyedikben állva hagyta a mindössze 7 pontig jutó Vasast, s végül 75–60-as sikerrel utazhatott haza a fővárosból. A meccsen Horváth Bernadett 6 pontot, 4 gólpasszt és egy lepattanót jegyzett.  

„A találkozó elején belementünk egy adok-kapok játékba, amin nem nagyon tudtunk átlendülni. A harmadik negyed hajrájában végre sikerült megtalálnunk azt a ritmust, amit a meccs eleje óta hiányoltunk és egyébként is jellemez minket. Örülök a győzelemnek” – összegzett szűkszavúan a KSC irányítója a találkozót követő sajtótájékoztatón.

A szekszárdiaknak még három meccsük van vissza az alapszakaszból: március 2-án az E.ON ELTE BEAC Újbudát fogadják, március 9-én a Sopron Basket vendégei lesznek Boros Júliáék, akik március 23-án a DVTK elleni hazaival zárnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!