Labdarúgás

2024.02.18. 15:00

Majosi sikerrel zárult a paksi előkészületi mérkőzés – képgalériával

A Bonyhád-Majos idegenben 2–1-re múlta felül a Paksi FC második csapatát előkészületi mérkőzésen.

Teol.hu

A sötét mezes Bonyhád-Majos győzött Pakson

Fotó: Molnár Gyula

A völgységiek kezdték aktívabban a mérkőzést, így megérdemelten jutott kétgólos előnybe Csillag László együttese a félidőre. A szünet után egyértelműen a paksi fiatalok domináltak, saját térfelükre beszorítva vendégeiket. Az 55. percben ez szépítő találat formájában az eredményen is meglátszott, de újabb gólt nem sikerült szereznie Kindl István tanítványainak.

Az atomvárosiak két győzelem és egy döntetlen mellett harmadik vereségüket könyvelték el a téli felkészülés során, míg a Bonyhád-Majos harmadik sikerükét szerezte meg egy-egy döntetlen és vereség mellett.

Jövő vasárnap ismét megmérkőznek egymással a csapatok, ami egyben a főpróbájuk is lesz a március 3-i bajnoki folytatásra.

Felkészülési mérkőzések
Paksi FC II–Bonyhád-Majos 1–2 (0–2)
Paks, műfű.
Paks II: Borsos (Kovács, a szünetben) – Babos (Ádám D., a szünetben), Lépő, Pupp Z. – Répási, Jász, Horváth, Lapu – Pesti Z., Palóka (Máté, a szünetben), Marosi (Gáspár, 60.)
Bonyhád-Majos: Budzsáklia – Széles, Vető, Enyedi, Kugler – Nagy, Simó, Mácsik D. – Sajnovics, Horváth, Kovács. Csere: Lőrinc, Pál M., Tóth B., Mácsik M., Sárosi, Vukk
Gólszerző: Marosi, illetve Mácsik D., Sajnovics

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!