Felkészülési mérkőzés

2024.02.17. 15:19

Sorozatban harmadik edzőmeccsét nyerte a Szekszárdi UFC

Tóth Dávid találatával a Szekszárdi UFC felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az ugyancsak NB III-as Kecskeméti TE második csapatát.

Teol.hu

Tóth Dávid szerezte a szekszárdiak győztes gólját a KTE II ellen

Fotó: Makovics Kornél

Amíg az NB I-es csapat az Újpest ellen lila-fehér rangadót vívott odahaza (és nyert 1–0-ra), addig a Kecskeméti TE második csapata Szekszárdon vendégszerepelt. A második félidőben a faddi nevelésű Ulbert Renátó passzából Tóth Dávid volt eredményes, ami egyben győzelmet is jelentett az UFC-nek.

Mészáros István NB III-as együttese a bonyhád-majosiak és a Paksi FC II elleni kétgólos győzelmét követően sorozatban harmadik előkészületi mérkőzését nyerte meg, amelyen ráadásul gólt sem kapott.

Felkészülési mérkőzés
Szekszárdi UFC–Kecskeméti TE II (NB III) 1–0 (0–0)
Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Péter A., Ágics, Béla D. – Kiszely, Budai D. (Mester), Gellér, Lékó (Péter D.), Csapó (Tóth D.) – Járfás (Ulbert)
Gólszerző: Tóth D.

A március 3-i bajnoki folytatás előtti főpróbáját jövő vasárnap a szintén NB III-as Balatonfüred ellen tartja a Szekszárd (13 óra), amely a tavaszi nyitófordulóban az MTK Budapest második csapatát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!