Kosárlabda

2024.02.24. 10:23

Nagyon megy vendégségben, negyedszer is győzött a DKKE

Mosonmagyaróvári győzelemmel folytatta szereplését az NB II-es bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Dombóvári KKE.

Teol.hu

Nagyon megy idegenben a dombóvári kosarasoknak. Szilágyi Tamás együttese Mosonmagyaróváron, a MOGAAC otthonában nyert 18 pontos különbséggel. Bár nem indult jól a találkozó dombóvári szempontból, a második negyedtől kezdve már az történt a parketten, amit a látogatók elképzeltek.

Sajnos ezúttal sem úszta meg sérülés nélkül a DKKE, amelyből most Laufer Gergő dőlt ki térdproblémák miatt, a vezetőedző csak reméli, hogy nem kell sok meccset kihagynia. Szilágyi Tamás azt mondta, rendkívül jólesik neki, hogy ilyen jól szerepelnek idegenben, de most már vágynak a hazatérésre, hiszen legutóbb három hónapja (pontosan november 10-én, a PTE-PEAC ellen) játszottak bajnokit a Szuhay Sportcentrumban. Igaz, sokat már nem kell várniuk erre, március elsején a celldömölkiekkel már saját közönségük előtt mérhetik össze tudásukat. 

„Egyetlen dolog lebeg a szemünk előtt, mégpedig az, hogy mérkőzésről mérkőzésre lépegessünk előre a céljaink felé. Mindig csak a soron következő feladatunkra koncentrálunk. Nagyon hiányzik már a hazai közönségünk, de most már hamarosan találkozunk velük – mondta Szilágyi Tamás. 

Férfi NB II, Nyugati csoport, 10. forduló
MOGAAC–Dombóvári Kosársuli KE 62–80 (23–17, 8–22, 13–19, 18–22). Mosonmagyaróvár, V: Fülöp A., Erős F. Dombóvár: Takács A. 9/3, Kőnig 26/12, Hadnagy B. 19/6, Tóth V. 16/3, Pölöske 3. Csere: Laufer 5, Roósz, Molnár M. 2. 

A dombóváriak a PTE-PEAC (8 meccs/8 győzelem) és a Kozármisleny (8 meccs/8 győzelem) mögött 6 sikerrel és 3 vereséggel a harmadik helyen állnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!