futsal

2024.02.05. 18:00

A Tolna-Mözs ezúttal nyolcnál állt meg a Dunaújváros ellen – képgalériával

Nem okozott gondot a Dunaújváros legyőzése a 2F-Bau Tolna-Mözsnek, amely 8–0-val bizonyult jobbnak az NB I-ben újonc ellenfelével szemben.

Berg Sándor

Folk Zsuzsannának (szemből) négyszer járt a pacsi a többiektől

Fotó: Kiss Albert

Finoman fogalmazva sincsen győzelmi kényszer a Dunaújvároson, ha a Tolna-Mözssel kerül szembe, a bajnokságban ugyanis eddig 3–1-re és 15–1-re verte már Reveland Zoltán együttese az élvonalban újonc csapatot. 

Ezúttal három percet kellett várni a tolnaiak vezető találatára, aztán Folk Zsuzsanna irányításával az első félidőben még hármat rátettek erre a vendéglátók. Az újvárosiak szinte a kapuig sem jutottak el, így távolról próbálkoztak inkább kevés, mint több sikerrel. A szünet után – már az erősebb ellenfelekre és a rázósabb helyzetekre is készülve véve – az öt a négy elleni játékot is gyakorolhatták a hazaiak, akik sok hibával játszottak, de a győzelmük nem forgott veszélyben.

A két csapat vasárnap ismét megmérkőzik egymással a tolnai sportcsarnokban, annak a mérkőzésnek a tétje a Magyar Kupa legjobb négybe kerülés lesz. Reveland Zoltán együttese jó helyzetből várhatja a visszavágót, januárban ugyanis 6–1-es előnyre tett szert idegenben.

NB I, alapszakasz, 16. forduló
2F-Bau Tolna-Mözs–Dunaújváros 8–0 (4–0)
Tolna, v.: Döbröntey (Horváth B., Szabó G.)
Tolna-Mözs: Deczki – Fekete E., Ferencz F., Vámosi, Folk. Csere: Szalkai, Sajabó, Kiss G., Nagy N. Edző: Reveland Zoltán
Dunaújváros: Szabó Zs. – Virág M., Váradi, Juhász A., Domján. Csere: Molnár A., Sraj, Csik. Edző: Vígh György
Gólszerző: Domján (3., öngól), Folk (9., 12., 22., 35.), Szalkai (13., 34.), Fekete E. (30.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!