Atlétika

2024.02.21. 08:35

Történelmi pillanat: első felnőtt érmét szerezte a bonyhádi Kling Réka

Remekül szerepeltek a bonyhádi versenyzők a Nyíregyházán megrendezett 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságon.

Teol.hu

Kling Réka első felnőtt érmének örülhetett a nyíregyházi versenyen

Fotó: Máté Réka

Az Atlétikai Club Bonyhád súlylökője, Kling Réka 14,20 méteres dobásával a 3. helyen végzett. Ez a bronz volt a bonyhádi sportoló első felnőtt bajnoki érme! 

„Tudtam, hogy bennem van a jó eredmény, és örülök hogy most versenyen is kijött, ráadásul egy felnőtt országos bajnokságon” – fogalmazott az eredményhirdetés után Kling Réka, a bonyhádi klub közösségi oldalán.

Kling Rékát ifj. Eperjesi László készítette fel az országos bajnokságra. 

Az Atlétikai Club Bonyhádban nevelkedett, nemrég eligazolt két versenyző is remek eredményt ért el az ob-n, erről sem feledkeztek meg a völgységiek Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. 

A győri színekben sportoló Böndör Márton rúdugrásban idei hatodik győzelmét aratta, méghozzá új egyéni csúccsal, 531 centiméteres magasságot teljesítve. 

A Ferencvárosba szerződő Városi Roland 400 méteres síkfutásban remekelt: 48.96-tal, futamát megnyerve, összesítésben a 4. helyen végzett. Ráadásként a 4x400 méteres váló tagjaként országos bajnok lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!