Labdarúgás

2024.02.14. 12:14

Tóth Barna: „A támadó mentalitás egy csatárnak mindig hívogató”

Csak pozitívan tud nyilatkozni a Paksi FC-nél eltöltött eddigi idejéről Tóth Barna, az NB I-ben éllovas atomvárosiak támadója.

Teol.hu

Tóth Barnának tetszik az a játékrendszer, amiben a Paksi FC futballozik

Fotó: Paksi FC

A 28 éves csatár két hete érkezett Paksra Kecskemétről, s most hosszabb interjút adott a Paksi FC hivatalos internetes oldalának, amelyben beszélt karrierje eddigi állomásairól, sportos családi hátteréről, a paksiak invitálásáról és Bognár György filozófiájáról is. 

„Természetesen az egyik oldalról nagyon nehéz volt a váltás, kötődtem a Kecskeméthez, hiszen amellett, hogy nagyon sokat köszönhetek a klubnak, nagyon szerettek. A másik oldalról viszont azt éreztem, karrierem következő, kiemelkedő lépcsőfoka lehet, hogy egy ilyen nagyszerű csapathoz csatlakozzak, mint a Paks. Ráadásul a játékfilozófia, a támadó mentalitás egy csatárnak mindig hívogató. Mindezek mellett pedig ott van a régóta stabil NB I-es tagság, valamint az a fajta bizalom, amit az első beszélgetésektől éreztem a klubvezetéstől” – fogalmazott Tóth Barna. 

„Boldog vagyok, hogy rögtön lehetőséget kaphattam egy kis bemutatkozásra, úgy, hogy még egy hete sem voltam a csapattal. A mérkőzés végén, egygólos előnyben már a harciasság dominál, és igazán jó érzés volt, hogy megoldottuk a feladatot. A találkozót követően a szurkolók is barátságosan fogadtak, pacsiztak velem, ami szintén nagyon sokat jelentett számomra, igazán jól esett, ezúton is köszönöm a sok biztatást” – mondta. 

A teljes interjúk a Paksi FC hivatalos oldalán olvashatja el, kattintson ide!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!