Női labdarúgás

2024.03.09. 17:41

A szünetben még vezetett Diósgyőrben a Szekszárdi WFC

A második játékrészben azonban már nem tudta tartani a lépést a DVTK-val a foghíjasan útra kelő szekszárdi egylet a női NB I szombati meccsén.

Teol.hu

Nagyot küzdöttek a szekszárdiak Diósgyőrben, s egy félidőn át remekül is álltak

Fotó: Makovics Kornel

Nem volt irigylésre méltó helyzetben Micskó Márk, a szekszárdiak vezetőedzője csapata szombati, diósgyőri fellépése előtt. A szakvezető mindössze két kapussal és tizenhárom mezőnyjátékossal utazott el Miskolcra, ahol így is szeretett volna egy bravúrt bemutatni. Az első félidő után még jól állt a WFC, amely Sereg Zita góljával vezetett is, de aztán kijött a lányokon a fáradtság, a hazaiak pedig kíméletlenül kihasználták, hogy ellenfelük foghíjasan érkezett.

Nagy kár ezért a meccsért, mert egy teljes csapattal felálló Szekszárd akár mindhárom pontot elvihette volna. Az első negyvenöt percben mutatott játékért így is jár az elismerés a sárga-feketéknek, akik amíg erővel bírták, nagyot harcoltak. Micskó Márk a Török – Schell, Acsádi, Jáhn, Kiss L. – Vári, Kágyi K., Kovács Zs. – Nagy-Cseke V., Kágyi R., Taylor (csere: Janecz, Prigli, Sereg) összeállítású csapatot küldte pályára a DVTK edzőközpontban. 

A szekszárdiak egy hete a soroksáriak ellen 1–0-s győzelemmel indították a tavaszt, jövő szombaton 14 órától pedig az MTK Budapest csapatát látják majd vendégül a Szekszárdi Sportcentrumban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!