Mérkőzés után

2024.03.04. 10:20

Böde Dániel: – Amit elvett a Zalaegerszeg ellen a sors, most visszaadta (összefoglalóval)

Az MTK Budapest elleni bajnoki sikernél Bognár György csapata lelkesedést emelte ki. A mérkőzést eldöntő Böde Dániel szerint a sors visszaadott valamit nekik a ZTE elleni vereség után.

Teol.hu

Nem a legszebb játékával, de a Paksi FC 2–0-ra legyőzte az MTK Budapestet az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában. Böde Dániel szerint a sors valamit visszaadott nekik.

Böde Dániel (középen) duplájával az NB I örökranglistájának 32. helyére lépett elő
Fotó: Koncz Márton

„Látszott, hogy a 120 perce benne volt a lábakban, de a csapat kúszott-mászott. Amit elvett a Zalaegerszeg ellen a sors, most visszaadta. Jól kezdtük a meccset, aztán magunkra húztuk az MTK-t, ránk erőltették az akaratukat, amikor meg volt helyzetünk, azt kihasználtuk” – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt a mérkőzést eldöntő Böde Dániel, aki a 463. NB I-es mérkőzésén a száznegyvenhetedik találatát is meglőtte, ezzel beérte az örökranglista 32. helyén álló Nikolics Nemanját.

„Az MTK focizott és mi nyertük a meccset. Végig irányította a játékot és jobban játszott, mi se mentálisan, se fizikailag nem tudtunk erre a meccsre – fogalmazott Bognár György, hozzátéve, hogy a lefújáskor sem telt el három nap az Újpest elleni százhúsz perces kupameccsünk óta. – Ez nagyon látszódott a csapaton. Lelkesek voltunk, ez a mentalitás mindig megvan nálunk, de ezt a szintű fáradtságot már a tizedik percben éreztem. Ezt nem tudjuk kezelni.”

A paksiak vezetőedzője elárulta, Windecker Józsefet és Mezei Szabolcsot is izomsérülés miatt kellett lecserélni még az első félidő végén, akikre egy-két hét pihenő vár. 

A továbbra is az OTP Bank Liga élén álló Paksi FC vasárnap 13 órakor a Debrecent fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!