Labdarúgás

2024.03.11. 10:30

Bognár György: – A Debrecen sajnos legalább félórát elcsalt a meccsből

Nem csalódott a Debrecen ellen elért döntetlen miatt Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője, aki szerint a vendégek legalább fél órát elcsaltak a mérkőzésből.

Teol.hu

Mint arról beszámoltunk, a Paks hiába játszott mezőnyfölényben, a Debrecen elvitt egy pontot az atomvárosból a két csapat szombati bajnokiján. Bognár György, a hazaiak vezetőedzője a mérkőzés után úgy nyilatkozott, a vendégek legalább félórát elcsaltak a mérkőzésből.

Elégedett volt csapata játékával Bognár György
Elégedett volt csapata játékával Bognár György
Fotó: Molnár Gyula

„Elégedett vagyok a csapatom játékával, szerintem az egész meccsen jó felfogásban játszottunk. Törekedtünk arra, hogy folyamatos legyen a játék, letámadjunk, helyzeteket alakítsunk ki. Az ellenfél jó csapat, voltak veszélyes kontrái, bizonyos periódusokban jól is játszott. A játékvezető törekvése megvolt, de sajnos legalább félórát elcsaltak a meccsből”fogalmazott Bognár György a mérkőzést követően.

Újságírói kérdésre elmondta, az első félidőben centerként játszó Tóth Barna egy hétig lázas volt, fizikálisan nem tudta felvenni a versenyt a védőkkel, lassabban, körülményesebben játszott. Visszajöttek róla a labdák, ezért jött a helyére a szünetben Böde Dániel, aki előtt három helyzet adódott.

Múlt héten berúgta, most nem. Velejárója a focinak, nem fogjuk a fejét venni emiatt.

Az eredményről elmondta, nem bosszantja a pontvesztés, mert jó csapattal játszottak, az ellenfél is szerezhetett volna még gólt kontrákból. Reálisnak gondolja a döntetlent, amit ebből a mérkőzésből lehetett, ezt kihozták. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!