Labdarúgás

2024.03.04. 14:45

Csak a Tolna tartott bajnoki rajt előtti főpróbát hétvégén

A vármegyei másodosztályban érdekelt Tolna VFC 1–1-es döntetlent játszott az alsóbb osztályú Zombával.

Berg Sándor

A hét vármegyei másodosztályban szereplő együttesek közül egyedül a Tolna VFC lépett pályára hétvégén felkészülési mérkőzésen, s játszott 1–1-es döntetlent a harmadik vonalban szereplő Zombával.

Izsák Géza együttese a Merkl D. – Sós, Oláh B., Kelemen, Schmidt – Merkl M., Keszthelyi – Koller P., Koller B., Bucher – Szentes összeállításban kezdett (Pesti V., Kerner, Borda, Frankovszky csereként állt be), a gólt Keszthelyi György Krisztián szerezte.

Hétvégén még Kisdorogi FC–Aparhanti SE és Tengelici SE–Faddi SE mérkőzést rendeztek volna a főpróba jegyében, de sérülések miatt mindkét találkozó elmaradt. A Teveli Medosz SE rápihent a bajnokságra, míg a Bonyhád-Börzsöny SE tagjai kolbásztöltéssel hangolódtak a tavaszi folytatásra. 

A Tolna Vármegyei II. osztályban hétvégén már pontokra megy a játék, a nyitóforduló szombati játéknapján Tevel–Aparhant találkozót rendeznek (14.30 óra), vasárnap a faddiak Bonyhád-Börzsönybe, a tengeliciek Kisdorogra látogatnak (mindkét találkozó 14.30 órakor kezdődik). A Tolna szabadnapos lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!