Kosárlabda

2024.03.10. 12:22

„Vannak problémák csapaton belül is, ezen változtatnunk kell!” – Sebastjan Krasovec

Sebastjan Krasovec, az Atomerőmű SE vezetőedzője csalódott, de reméli, hogy csapata még odaérhet a legjobb nyolc közé a férfi NB I-ben.

Teol.hu

Sebastjan Krasovec időkérései sem segítettek szombaton a paksiakon

Fotó: Molnár Gyula

Alaposan elrontotta Mészáros Zalán ünnepét az Atomerőmű SE. A Bp. Honvéd elleni bajnoki előtt vonultatták vissza a legendás kapitány 14-es számú mezét, s mindenki azt remélte, hogy az alkalmat egy remek győzelemmel teszi emlékezetessé az ASE. Ehelyett jött egy kínos vereség, egy olyan meccsen, amelyet létfontosságú lett volna megnyerni, s a legfájóbb az egészben, hogy a fővárosiak végig kézben tartották az irányítást. 

„Gratulálok a Honvédnak a győzelemhez! – mondta Sebastjan Krasovec. – Elnézést kell kérnem a szurkolóktól, hogy elrontottuk az ünneplést. Az első félidő borzalmasan nézett ki, nem dobtunk jól és ezáltal nagy volt a nyomás is rajtunk. Ez viszont nem kifogás arra, hogy nem szedtünk lepattanókat. A játékoscserék után vannak problémák csapaton belül is, ezen változtatnunk kell, hiszen gyorsan megy a szezon. Nagyon fontos három mérkőzés következik, sajnos itt volt az alkalom arra, hogy egy lépést tegyünk előre. Nem adjuk fel addig, amíg nincs vége, küzdeni fogunk!” – tette hozzá.

A meccs legjobbja paksi oldalon – ahogy azt már megszokhattuk – Kassim Nicholson volt, aki szintén önkritikusan értékelt. 

„Gratulálok a Honvédnak, ma nem volt meg az energiánk, lassan kezdtünk, nem álltunk meg akkor, amikor kellett volna. A védekezésünk borzalmas volt, rengeteg támadólepattanót szedett az ellenfél. A második félidőben küzdöttünk, de ez kevés volt” – összegzett az erőcsatár.

Az Atomerőmű SE jövő szombaton 18 órától Szegeden lép pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!