Labdarúgás

2024.03.18. 10:05

Két perc alatt lett oda a Majos tavaszi veretlensége – galériával

Nem érdemelt vereséget a Bonyhád-Majos, de az MTK Budapest II két cseréje eldöntötte a tavasszal veretlen gárdák mérkőzését az NB III-as focibajnokság hétvégi fordulójában.

Berg Sándor

Fotó: Máté Réka

Mindkét csapat három győzelem után várta a találkozót, aminek első félideje nem sok helyzetet hozott. A játékrész közepén az MTK kapusának kellett bravúrt bemutatnia, majd rögtön a szünetből visszatérve Sajnovics Milán előtt adódott ajtó-ablak helyzet. Inkább a küzdelem dominált a találkozón, a taktikai csatából végül – két cserejátékos semmiből jött gyors góljaival – a fővárosiak jöttek ki győztesen.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 20. forduló
Bonyhád-Majos–MTK Budapest II 0–2 (0–0)
Majos, v.: Horváth P. (Nagy M., Bán K.)
Bonyhád-Majos: Budzsáklia – Enyedi, Preininger (Vukk, 78.), Pál A. – Kovács L., Széles (Kugli, 74.), Simó (Vető, 74.), Kugler – Mácsik D. (Lőrinc D., a szünetben) – Pál M., Sajnovics. Edző: Csillag László
MTK II: Szolár – Anokye, Farkas M., Csányi, Antal D. (Bene D., 62.), Kenesei (Vas M., 68.), Barkóczi (Molnár K., 85.), Stumpf, Herczeg B. (Földi G., 68.), Kwandwo, Béres. Edző: Kanta József
Gólszerző: Földi G. (74.), Vas M. (76.)

A Szekszárdi UFC fontos három pontot szerzett a Dunaújváros elleni kiesési rangadón, de a Paksi FC második csapata is besegített a sárga-feketéknek azzal, hogy legyőzte a mohácsiakat. Az FC Dunaföldvár az érdiek kiütésével fellépett a dobogó harmadik fokára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!