Női foci

2024.03.19. 08:30

Két tizenegyest is számon kérhet a játékvezetőn a szekszárdiak vezetőedzője

Két tizenegyest is kaphatott volna a Szekszárdi WFC, amely fordulatot hozhatott volna az MTK Budapest elleni bajnokiba.

Teol.hu

Kágyi Árvácska Rebeka (balról) és a szekszárdiak sokkal többet érdemeltek volna...

Fotó: Makovics Kornél

Nem tört meg a jég, továbbra sem tud gólt lőni az MTK-nak a Szekszárdi WFC, amely a Simple Női Liga szombati meccsén 3–0-s vereséget szenvedett a Szekszárdi Sportcentrumban. Az eredmény túlzó, Micskó Márk együttese egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet, s simán benne volt a meccsben, hogy a fővárosi kékek ellen megszülessen az első gól, sőt akár az első szekszárdi pont is. 

„Gratulálok a lányoknak, egyben nagyon sajnálom is őket – mondta Micsó Márk. – Az első félidőben több bátorságot, vállalkozó kedved vártam volna, amit megbeszéltünk a szünetben és a második félidőben már rendkívül jó felfogásban jött ki a csapat. Sajnos azonban, kívülről úgy látszott, hogy két tiszta tizenegyest nem kaptunk meg, ami fontos tényező volt egy nullás MTK-vezetésnél. Ez meg is fogta a csapatot, olyannyira, hogy egy ellentámadás után riválisunk kétgólosra növelte előnyét. Egy egészséges mezőnyjátékossal és egy kapussal ültünk a kispadon, de ezt is megoldotta a csapat. Reméljük most már semmiféle nehézség nem fog minket hátráltatni, sérültjeink elkezdenek visszatérni és az őszhöz hasonlóan elkezdünk egy jó szériát. A vereség ellenére büszke vagyok a lányokra, mert kitették a szívüket a pályára” – összegzett a szakember. 

A 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és 8 vereséggel a tabella nyolcadik helyén álló szekszárdiak szombaton 11 órakor az 1 győzelemmel, 3 döntetlennel és 11 vereséggel utolsó előtti budaörsiek otthonában lépnek pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!