Női labdarúgás

2024.03.16. 16:35

Tovább kell várni az első MTK elleni szekszárdi gólra

Az MTK Budapest érvényesítette a papírformát és 3–0-ra győzött a Szekszárdi WFC vendégeként a női NB I-es focibajnokság hétvégi fordulójában.

Rónai Gábor

Kágyi Rebeka az MTK játékosainak gyűrűjében

Fotó: Makovics Kornél

Nagyot küzdöttek a szekszárdi lányok, de az MTK Budapest kihasználta a rutinját és simán megnyerte a Simple Női Liga szombati meccsét. Micskó Márk csapatának így tovább kell várnia az első fővárosiak elleni góljára. A kékektől korábban egyszer 4–0-ra, kétszer pedig 2–0-ra kaptak ki a sárga-feketék, akiknek most is volt esélyük, hogy betaláljanak, de a helyzetek kimaradtak, ráadásul egy tizenegyest simán számon lehet kérni a játékvezetőn, bár nem ezen múlott. 

A három tavaszi forduló után egy győzelemmel (1–0 itthon, a Soroksár ellen) és két vereséggel (Diósgyőrben 4–1-re maradtak alul Kágyi Árvácska Rebekáék) állnak a szekszárdiak, akik a következő hétvégén a Budaörs vendégei lesznek. 

Simple Női Liga NB I, a 15. fordulóban
Szekszárdi WFC–MTK Budapest 0–3 (0–1)
Szekszárd, v.: Alafi B. (Jakab B., Sáfárik P.)
Szekszárd: Janecz – Schell, Acsádi P., Jáhn, Vári – Kovács Zs., Kágyi K., Nagy-Cseke V. (Kiss L., 91.) – Prigli, Kágyi R., Taylor. Vezetőedző: Micskó Márk
MTK: Varga L. – Tenyei-Tóth (Farádi-Szabó, 76.), László H., Zágor (Legendás, 76.), Murár (Barkóczi, a szünetben), Palama, Dubuc (Mészáros C., a szünetben), Voila, Pataki, Bokor (Vajda O., 78.), Siklér. Vezetőedző: Makrai László
Gólszerzők: Voila (10., 64.), Barkóczi (72.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!